Voor mij is er niks mooiers dan ademwerk te mogen geven. Zelf heb ik mogen ervaren hoe het is om ademwerk op verschillende gebieden te krijgen, en nog steeds doe ik het zelf. Voor mij geeft het rust, balans en helderheid. 

Yoga was een mooie brug tussen het lichaam en geest voor mij. Al snel besloot ik de opleiding als yoga teacher in Nepal te volgen. Dankzij de ademhalingsoefeningen tijdens de yoga cursus (in yoga term: ‘’pranayama’’ genoemd), kreeg ik steeds meer interesse in ademwerk.

Daarom ben ik na de opleiding als yoga docent, de opleiding als breath work facilitator gaan doen. Sinds ik mijn certificaat heb behaald, help ik mensen met hun vraagstukken met betrekking tot ademwerk.

Soms, tijdens retreats, geef ik daar ook yoga, om zo het lichaam weer in balans te laten komen. Er is voor mij niks mooier dan het zien van een glimlach op iemands gezicht na een ademsessie. Het mooie vind ik dat deze persoon het allemaal zelf doet. Het enige waar ik bij help is het faciliteren van de juiste, veilige omgeving met de juiste begeleiding, waar het lichaam alle rust en ruimte krijgt om te doen wat het moet doen.

bram adem coach breda
cacao ceromonie breda
bram klankschalen breda
bram handpan breda
soundhealing breda bram
klankschaalsessie breda